<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

CFO Reflection Circle WHAT'S NEXT?

How to become a Secure Base Leader in the Digital Age

Digital transformation verandert onze samenleving en de business processen binnen de organisaties waar we werken op radicale wijze. Dit brengt dilemma's met zich mee, maar biedt tevens ruimte voor het creëren van nieuwe kansen. 

 

De CFO anno nu heeft zich binnen veel organisaties al ontwikkeld tot rechterhand en business partner van de CEO. De sterk veranderende wereld om ons heen maakt de invulling van deze rol alsmaar complexer.

 

CFO circle mockup staand

Hoe houd je jezelf als CFO staande en hoe maak je het verschil? 

De moderne CFO is niet langer enkel verantwoordelijk voor de financiën, diens pakket wordt steeds breder. Hij of zij weet te midden van de alledaagse chaos en dilemma's die digital transformation met zich meebrengt juist nieuwe kansen te creëren op persoonlijk, team en organisatie niveau. 

 

Sta je open voor een nieuwe manier van denken en doen?

We dagen je uit te reflecteren op je eigen leiderschap, de maatschappij en de toekomst. Hier gaan we binnen Learning Partner Groups onder begeleiding van een moderator de dialoog over aan voor verdere verdieping. Leer op een nieuwe manier te denken en organiseren, op effectieve maar nog steeds authentieke wijze en met nog meer slagkracht!

 

 

Terug naar homepage

Zet vandaag nog de eerste stap en vraag hier je brochure aan