<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=482889&amp;fmt=gif">

Q-insight: It's lonely at the top..Maar dit hoeft niet zo te zijn [Brochure]

Maak kennis met de CEO Female Reflection Circle.
CEO FEmale mockup staand web-1

De CEO van de toekomst is anders en wil ook écht anders zijn.

De tijd waarin wij leven vraagt om een ander soort leiderschap. Leiderschap waarbij kenmerken vanuit een mannelijke energie zoals daadkracht, resultaat, competitie en financiële gedrevenheid op een natuurlijke wijze geïntegreerd worden met kenmerken zoals gezamenlijkheid, verbondenheid en een langere termijn focus. In andere woorden vrouwelijk leiderschap waarbij besluitvorming veelal gebaseerd wordt op een combinatie van het hoofd en het hart en gehandeld wordt in het belang van een ieder. In crisissituaties zoals de COVID-19 situatie is de afgelopen maanden duidelijk gebleken dat vrouwelijk leiderschap in veel opzichten zeer effectief is.


Omdat Quaestus sterk gelooft in de kracht van vrouwelijke leiders, zet zij zich in voor het vergroten van het aantal vrouwelijke leiders in topposities. In november 2020 organiseert Quaestus in dit kader onder andere een CEO Reflection circle om vrouwelijke leiders in topposities een platform te bieden om van elkaar te leren, écht te reflecteren op hun rol als CEO en hen in staat te stellen weloverwogen keuzes te maken in zowel hun professionele als privé leven.

Ben je op zoek naar inspiratie, inzichten, kennis en reflectie? Ben je op zoek naar een course die zorgt voor duurzame verandering bij jezelf en je omgeving? De CEO Female Reflection Circle van Quaestus biedt de mogelijkheid om met vakgenoten te reflecteren, kennis te delen en elkaar tot nieuwe inzichten te brengen.

Is dit iets voor jou? Vul dan het formulier in en download de CEO Female Reflection Circle.

 

Download de brochure hier